^Повратак на врх
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Школа данас

    Зграда матичне школе је наменски грађена, пространа је и светла, а запослени улажу велике напоре како би амбијент школе био што пријатнији и лепши. 

    Матична школа располаже са 12 учионица, од којих се једна користи за продужени боравак ученика. Постоји кабинет за физику и хемију, кабинет за биологију и кабинет за техничко образовање. Школске 2010/2011. године реализован је пројекат Министарства за телекомуникације и информационо друштво који се односи на опремање и коришћење дигиталног кабинета у оквиру програма '' Дигитална школа ''. Опремљени су кабинети и у Рековцу са 25 места и у подручном одељењу у Лоћики са 5 места за рад ученика. Добро опремљени кабинети јесу предуслов одличне наставне праксе која се реализује у школи. 

    Школска библиотека је опремљена великим бројем књига и стручном литературом која је доступна свим ученицима и наставницима.

    Вредни ученици школе освајају бројна признања на свим видовима такмичења, од општинских до републичких годинама уназад.

    У оквиру школе постоји и новинарска секција која је опремљена рачунарима, штампачима и два пута годишње излази часопис наше школе '' Ђачки кутак ''.
    Изграђена је спортска хала, која се користити за реализацију наставе физичког васпитања, као и за све остале спорске и културне манифестације у Левчу.
    Школа поседује и спортске терене за мали фудбал, одбојку, кошарку.

    Свесрдно ангажовање ученика и наставника, као и руководства школе , чини је оваквом каква је данас и циљ нам је да у наредним годинама буде још боља.